Asus Vivotab Smart

Tableta ASUS Vivotab Smart ME400C-1B018W

Asus Vivotab Smart

Dintre specificatiile producatorului amintim:

Ecran foarte luminos cu unghiuri de vizionare largi

Tehnologia IPS este responsabila pentru ecranul incredibil de luminos ce ofera culori foarte puternice, indiferent ca este folosit in interior sau exterior. Unghiurile de vizionare foarte largi, de 178 de grade, mentin imaginea clara si culorile consistente, indiferent de pozitia utilizatorului.

NFC – Apasa si exploreaza

Trimite un contact. Trimite o locatie de pe harta. Fa schimb de fisiere. Achita-ti nota de plata. Toate cu ajutorul tehnologiei NFC.

Tehnologie audio SonicMaster

Difuzoare de calitate superioara si o solutie de procesare audio foarte avansata asigura faptul ca VivoTab Smart iti ofera o experienta muzicala de neuitat.

Doua camere

Cu ajutorul camerei de 8 megapixeli de pe partea din spate si a celei de 2 megapixeli de pe partea din fata. VivoTab Smart ofera optiuni foarte flexibile de fotografiere, usurand in acelasi timp si conversatiile video.

Inregistrare video Full HD

Functia de captura video 1080p Full HD ii permite dispozitivului VivoTab Smart sa inregistreze lumea inconjuratoare la un nivel de claritate fantastic.

Conectivitate si optiuni de extindere a memoriei

Fiind dotata cu o memorie interna de 64GB si un port Micro USB, VivoTab Smart vine perfect echipata pentru a stoca si a partaja date.

Baterie

Pana la 9.5 ore de viata a bateriei

 

Vezi oferta online pentru acest produs:

Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1B018W cu procesor Intel® Atom Dual-Core Z2760 1.6GHz, 10.1

De asemenea, ai putea dori...