Aspiratoare fara fir – aspirator Dyson V8

Astazi vreau sa vorbim despre aspiratoarele fara fir Dyson, mai exact despre modelul Dyson V8 (înlocuitorul vechiului Dyson V6) – considerat cel mai bun aspirator portabil. 

 

aspiratorul Dyson V8 si accesorii

aspiratorul Dyson V8

De ce să cumpărați un aspirator fără fir?

Aspiratoare fără fir sunt o idee foarte buna. In timp ce majoritatea nu sunt la fel de puternice ca aspiratoare cu fir, aspiratoare fără fir sunt extrem de utile și convenabile. Ele vă permit să curatati într-un mod complet diferit. In loc de a face marea „aspirare” săptămânală sau cam asa ceva, este mult mai ușor să fie aspiratorul și să strngi gunoiul imediat cand apare. Pare dificil, dar iti ia cateva secunde sa strangi firimiturile pe care le-ai varsat langa masa…sau pamantul acela de flori care a cazut cand ai mutat ghiveciul…

Nu mai ai cabluri, deci nu te mai impiedici de ele cand aspiri, nu le mai tragi dupa tine prin casa.

In plus, are sub 2 kg…deci adio spate obosit, adio chin la aspirarea pe scari sau chiar in masina.

 

Puncte slabe

Trebuie incarat. Da, încă un dispozitiv ce trebuie încărcat…Și puterea nu e la fel de mare ca la cele clasice, dar sincer, nu se simte diferența. O încărcare de 3.5 ore va însemna o aspirare de minim 30 de minute la modelul V7 și V8. E mai mult decât suficient pentru curățarea a una-două camere, mai ales daca mergeți pe principiul de a curăța imediat cand se face mizerie. Si va puteti tine de acest principiu, ca aspiratorul este mereu la indemana.

Veiti fi uimiti cât de mult puteți obține în 20 de minute, dar este totusi un compromis între performanță de curățare și timpul de curățare. Selectând o putere mai mare, scade și timpul de utilizare a bateriei.

De ce V8?

aspiratorul Dyson V8

aspiratorul Dyson V8

Motorul modelului V8 este o evolutie a vechiului V6, chiar daca la o privire rapida le-am puta confunda. Cu toate acestea, V8 și toate accesoriile sale au fost supuse unor îmbunătățiri subtile, însă semnificative.

Acumulatorul are o capacitate mult mai mare, diametrul recipientului de colectare este puțin mai mare și sistemul de indepartare a filtrul este un pic mai mare. Motorul V6 a avut comutatorul de putere maximă în mijlocul carcasei filtrului, dar acest lucru s-aschimbat, acum avand un comutator glisant, mai convenabil, pe partea de sus pentru V8.

Este si putin mai greu –  cântărește aproape 300g mai mult decât originalul – 1,576g vs 1,296g – dar nu va observa în uz.

 

Dyson V8 este standardul absolut pentru aspiratoare fără fir – nu există nici o îndoială. Excelează în orice mod posibil și ridica stafeta foarte sus. Singurul dezavantaj este prețul – 350 pounds (verifica pretul) nu e mic, mai ales cand vorbim despre un aspirator. Dar veți obține calitate pentru ceea ce plătiți. Se curăță la fel de bine precum un aspirator cu alimentate de la rețea, dar este de câteva ori mai ușor de utilizat.

Verifica pretul pe amazon.uk:

Sau in România aici

De asemenea, ai putea dori...